Om Lakritsbolaget

Lakritsbolaget är specialiserade på utvalda lakritsprodukter från hela världen.

Vår passion och kunskap om lakrits gör att det är självklart för oss att fokusera på lakrits men vi säljer även en del andra goda saker.

Vi som driver Lakritsbolaget är inte i första hand affärsmän utan verksamheten drivs av en genuin kärlek till lakrits.
Vi älskar god lakrits och ser som vår mission att tillsammans med tillverkare och samarbetspartners sprida bra produkter och öka kunskapen om lakrits. Vi är nyfikna och lyhörda och letar ständigt efter de senaste trenderna inom lakrits.

En del, oftast självutnämnda, lakritskonnässörer ser ner på vissa typer av lakrits. Det gör inte vi! Däremot ska vi alla vara medvetna om att innehållet i lakritsprodukter inte är reglerat eller skyddat. Det finns lakrits som inte innehåller någon lakritsrot över huvud taget och där istället anis, salmiak och konstgjorda smakämnen ger en ”lakritssmak”.

Även om vi själva föredrar kvalitetslakrits med stort innehåll av riktig lakrits så dömer vi ingen. Även vi njuter ibland av en enklare ”vardagslakrits”.

Vi har också blivit mer och mer medvetna och väljer gärna ekologiska produkter om det finns som alternativ.

Lakritsbolaget drivs som aktiebolag under det registrerade namnet Lakritsbolaget Oscarsson & Co AB med org.nr 559067-5533.

Kontor och distributionslager ligger i Malmö men försäljning sker via webbutik till kunder i hela Sverige. Vi har också ett stort antal återförsäljare spridda över landet.

Vi vill att du som kund ska trivas och bli nöjd i vår webbutik. Hör gärna av dig med synpunkter och önskemål till info@lakritsbolaget.se

Varukorg