Om Lakritsbolaget

egen lakrits

Lakritsbolaget är specialiserade på utvalda lakritsprodukter från hela världen.

Vi som driver Lakritsbolaget är inte i första hand affärsmän utan verksamheten drivs av en genuin kärlek till lakrits.
Vi älskar god lakrits och ser som vår mission att tillsammans med tillverkare och samarbetspartners sprida bra produkter och öka kunskapen om lakrits. Vi är nyfikna och lyhörda och letar ständigt efter de senaste trenderna inom lakrits.

Många andra som säljer lakrits på internet säljer också många andra varor. Det gör inte vi! Vår passion och kunskap om lakrits gör att det är självklart för oss att sälja 100% lakrits.

En del, oftast självutnämnda, lakritskonnässörer ser ner på vissa typer av lakrits. Det gör inte vi! Däremot ska vi alla vara medvetna om att innehållet i lakritsprodukter inte är reglerat eller skyddat. Det finns lakrits som inte innehåller någon lakritsrot över huvud taget och där istället anis, salmiak och konstgjorda smakämnen ger en ”lakritssmak”.

Även om vi själva föredrar kvalitetslakrits med stort innehåll av riktig lakrits så dömer vi ingen. Även vi njuter ibland av en enklare ”vardagslakrits”.

Lakritsbolaget drivs som aktiebolag under det registrerade namnet
Lakritsbolaget Oscarsson & Co AB med org.nr 559067-5533.

Kontor och distributionslager ligger i Malmö men försäljning sker via återförsäljare och via vår egen webbutik till hela landet.

Vi vill att du som kund ska trivas och bli nöjd i vår webbutik och med våra produkter.

Hör gärna av dig med synpunkter och önskemål till info@lakritsbolaget.se

Kontorsadress: Lakritsbolaget, Stålbrandsgatan 3A, 21446 Malmö

Här presenteras några av Lakritsbolagets egna produkter!