Här presenteras några av Lakritsbolagets egna produkter!

produkterNaturligtvis med de klassiska, söt och salt lakrits, men också med flera andra omsorgsfullt utvalda smakkombinationer. Vad sägs om mjuk lakrits täckt med belgisk mjölkchoklad och rullade i lakritspulver? Eller varför inte mandel med vit choklad, lakrits och salmiak? Och det kan väl aldrig bli fel med mjuk lakrits, äkta hallonpulver och vit belgisk choklad.
Dekorativa och informativa förpackningar med design som är lätt att känna igen och skilja från andra lakritsfabrikat. Ask i sober aluminiumfärg med svart tryck som också har blivit en populär presentförpackning. Nu finns också några produkter i brun ask av återvunnen kartong. Se mer här.

Den klassiska lakritsen tillverkas i Skåne efter recept som är framtagna för att passa lakritsälskare. Även övriga produkter tillverkas i Sverige och är dragerade med kvalitetschoklad från Belgien. Lakritsbolaget har även lakritsrötter, lakritspulver, lakritsgranulat, salmiakpulver, kola, fudge, lakritspresenter, smaksatt salt m.m. i sortimentet.

Gå till webbutiken och välj ”Egna produkter” i menyn för att se allt.

lakritsrad

Vill Du bli återförsäljare? Klicka här!